Vrijwilligers aanmeldformulier

Verstuur het bovenstaande contactformulier en u wordt zo spoedig mogelijk uitgenodigd voor een kennismakingsgesprek waarin u kunt vertellen waarom u graag bij het HOVM wilt werken en waar u alles kunt vragen wat na het bekijken van deze website nog niet duidelijk geworden is.

Heeft u gezien wat wij doen en vindt u het leuk om hierbij te helpen? Dan is het wellicht een goed idee om een deel van uw vrije tijd aan het HOVM te besteden! Een positieve instelling is een vereiste, net als het nakomen van afspraken. Verder willen we graag dat onze medewerkers goed met elkaar omgaan. Goed met elkaar communiceren is dus heel belangrijk. Zelfstandig kunnen werken is een pré, want er zal niet altijd ondersteuning beschikbaar zijn.

Doel
Het belangrijkste doel van onze vrijwilligers is om een bijdrage te leveren aan de instandhouding en verbetering van het museum en alles wat hier bijhoort. Dat geeft voldoening en plezier, en geeft bovendien anderen de mogelijkheid om hiervan te genieten. Hierdoor kunnen nog meer generaties plezier beleven aan de historie van het openbaar vervoer in Den Haag!