Uw evenement in een monument

Het Haags Openbaar Vervoer Museum is een sfeervolle locatie voor kleine en grote groepen. U kunt er vergaderen, een feest vieren, trouwen (het HOVM is een officiële trouwlocatie), dineren of een congres organiseren. Al naar gelang uw wensen kunt de activiteiten in de remise aanvullen met een rondrit in een historische tram of een rondleiding door de remise. Ook is het mogelijk uw gasten op te halen en/of weg te brengen met een historische tram of bus.

Indien gewenst gaan de trams naar buiten voor meer ruimte. De sporen 10, 11 en 12 van de remise hebben diverse voorzieningen om er een grote, verwarmde ruimte van te maken. Zo’n 500 bezoekers kunnen daar een plaatsje vinden. Op de eerste verdieping bevindt zich een grote zaal met geluid- en presentatieapparatuur, geschikt voor 150 personen. Als iedereen moet kunnen zitten, worden dat er 100. In de professionele keuken kan voor grote groepen een maaltijd bereid worden.

Denk ook eens aan workshops in een tram. Tijdens een team- of bedrijfsbijeenkomst kan uw gezelschap tijdelijk in kleinere groepen uiteengaan die in aparte trams samenkomen.

Enthousiast geworden? Klik hier voor meer informatie.