Avondrit – zaterdag 17 oktober

Op zaterdag 17 oktober kunt u meereizen met de sfeervolle avondrit. U stapt in de verlichte, oude tram voor een mooie rit door een sfeervol Den Haag. Het museum is vanaf 18.30 uur geopend. U kunt de uitgebreide collectie historische trams bezichtigen. Ook kunt u iets te eten of drinken krijgen bij onze museumwinkel- en bar (exclusief). Vervolgens stapt u in een van onze historische trams van tot wel 100 jaar oud. Om 19.30 uur vertrekt de rit vanaf het HOVM voor een mooie rit van ruim anderhalf uur door Den Haag en Scheveningen. Rond 21.00 uur bent u terug bij het museum.

Een kaartje voor deze sfeervolle tramrit, inclusief bezoek aan het HOVM voorafgaand aan de rit, kost € 9 voor volwassenen. Kinderen van 4 t/m 12 jaar reizen, onder begeleiding van een volwassene, voor slechts € 3 mee. Bent u 65+ of houder van de Ooievaarspas? Dan kost uw kaartje € 6. Kinderen jonger dan 4 jaar reizen gratis mee. Ook is er een speciale gezinskaart beschikbaar: 2 volwassenen en 2 kinderen kunnen voor € 19,50 mee met deze rit.

U betaalt uw kaartje bij aankomst in het Haags Openbaar Vervoer Museum. Let op: u kunt alleen met pinpas, creditkaart, Google Play Store of Apple Pay betalen. Contante betalingen zijn helaas niet mogelijk.

Vanwege de Corona-maatregelen kan het zijn dat dit arrangement wordt aangepast of (gedeeltelijk) geannuleerd. Houd deze pagina in de gaten voor updates.