Welkom


U wilt een tram huren! Velen gingen u reeds voor en beleefden een genoegelijke rit. Wat is de aanleiding? Een familieuitstapje? Groepsvervoer voor een bedrijf? Een gezellig ritje met de Partytram met vrienden en kennissen? Of gaat het om een trouwerij?

Eigenlijk maakt het helemaal niets uit waarom u met een van onze trams wilt gaan rijden, wij zullen ons tot het uiterste inzetten de rit voor u zo aangenaam mogelijk te maken. U heeft het contact over de aanvraag van de rit met HTM Specials, een dochteronderneming van HTM Personenvervoer die gespecialiseerd is in vervoer op maat. Van tevoren kunt op deze website al even rondkijken welke trams beschikbaar zijn en wat ze kosten. Overigens: de tijd dat u de tram huurt is de tijd dat u er in zit, het in- en uitrukken staat daar los van!

Om de exploitatie van de gewone trams niet in de weg te zitten, kunnen we niet overal rijden op het net. Maar het grootste deel is gewoon beschikbaar. In- en uitstappen kan op elke officiƫle tramhalte. En u kunt zelf suggesties doen over de route die gereden moet worden!

Heeft u er al zin in? Dan maar snel een goede reden bedenken en op de eerstvolgende werkdag gaan bellen met HTM Specials! Het telefoonnummer van HTM Specials is 070-3848725 (tijdens kantooruren).