Tramverhuur


Tramverhuur


U wilt een tram huren! Velen gingen u reeds voor en beleefden een genoegelijke rit. Wat is de aanleiding? Een familieuitstapje? Groepsvervoer voor een bedrijf? Een gezellig ritje met de Partytram met vrienden en kennissen? Of gaat het om een trouwerij?

Eigenlijk maakt het helemaal niets uit waarom u met een van onze trams wilt gaan rijden, wij zullen ons tot het uiterste inzetten de rit voor u zo aangenaam mogelijk te maken. U heeft het contact over de aanvraag van de rit met HTM Specials, een dochteronderneming van HTM Personenvervoer die gespecialiseerd is in vervoer op maat. Van tevoren kunt op deze website al even rondkijken welke trams beschikbaar zijn en wat ze kosten. Overigens: de tijd dat u de tram huurt is de tijd dat u er in zit, het in- en uitrukken staat daar los van!

Om de exploitatie van de gewone trams niet in de weg te zitten, kunnen we niet overal rijden op het net. Maar het grootste deel is gewoon beschikbaar. In- en uitstappen kan op elke officiële tramhalte. En u kunt zelf suggesties doen over de route die gereden moet worden!

Heeft u er al zin in? Dan maar snel een goede reden bedenken en op de eerstvolgende werkdag gaan bellen met HTM Specials! Het telefoonnummer van HTM Specials is 070-3848725 (tijdens kantooruren).

Contact via HTM Specials


HTM Specials verzorgt het besloten vervoer in Den Haag en omstreken. Ook de ritten met het historisch trammaterieel van het HOVM worden geregeld door HTM Specials. Natuurlijk heeft HTM Specials een eigen website, waar u van alles te weten komt over de mogelijkheden: www.htmspecials.nl. Aanvragen kunt u telefonisch doen, of via de website van HTM Specials.

Tips


  • Wilt u tijdens uw tramrit iets eten of drinken, dan adviseren wij u om te kiezen voor een partytram. Eten en drinken in het historisch trammaterieel is namelijk niet toegestaan
  • U kunt gebruik maken van de zeer luxueus ingerichte Partytram 1302
  • Den Haag maar ook de randgemeenten hebben diverse leuke plaatsen om langs te rijden
  • U kunt zelf met voorstellen komen over de te rijden route, maar HTM Specials kan in overleg met u ook het een en ander uitwerken
  • Reserveringen uiterlijk twee weken voor de datum van de rit!

Contact


HTM Specials: telefoon tijdens kantooruren 070-3848725Prijslijst


In onderstaande tabel een overzicht van de voor verhuur beschikbare trams en de daarbij behorende prijs.

Tram Prijs
1e uur
Prijs
2e uur
Aantal zitplaatsen Maximaal aantal passagiers
PCC 1210 € 295,- € 235,- 36 56
Partytram * € 365,- € 290,- 27 33
Tourist Tram ** € 365,- € 290,- 35 50

Prijzen zijn exclusief BTW.

* Indien u gebruik wenst te maken van een cateraar tijdens de rit, kan dit alleen via Party- en Cateringservice Van Leeuwen. Indien u hiervan gebruik wenst te maken, kunt u dit laten weten aan HTM Specials.
** Indien wordt gereden via de officiële route van de Tourist Tram, is tijdens de rit een persoonlijke audiotour voor elke passagier beschikbaar. Deze audiotour is beschikbaar in 8 talen: Nederlands, Engels, Duits, Frans, Spaans, Chinees, Japans en Haags!

Tram Prijs
1e uur
Prijs
2e uur
Aantal zitplaatsen Maximaal aantal passagiers
Mw. 36 € 540,- € 430,- 20 30
Mw. 265 € 540,- € 430,- 20 30
Mw. 265 + Ahw. 769 € 735,- € 590 49 70
Mw. 57 € 595,- € 475,- 30 45
Mw. 57 + Ahw. 118 € 790,- € 630,- 64 90

Mw. = Motorwagen, Ahw. = Aanhangwagen

Let op: de motorwagens en aanhangwagens (met uitzondering van motorwagen 57 en aanhangwagen 118) beschikken niet over verwarming, waardoor het in de herfst en winter koud kan zijn in deze trams. De Tourist Trams zijn alleen te huren buiten de rijdagen- en tijden van de reguliere Tourist Tram.