Sollicitatie vrijwilliger


Heeft u gezien wat wij allemaal doen en vindt u het leuk om daarbij te helpen? Wellicht kunt u overwegen om een deel van uw vrije tijd in en aan het HOVM te besteden! Een positieve instelling is een vereiste, afspraken nakomen is er nog zo een. Verder willen we graag dat onze medewerkers goed met elkaar omgaan. Goed met elkaar kunnen communiceren is dus heel belangrijk. En zelfstandig kunnen werken is een pré, niet altijd zal er ondersteuning beschikbaar zijn.

Het belangrijkste doel van onze vrijwilligers is een bijdrage te leveren aan de instandhouding en verbetering van het museum en alles wat daar bij hoort. Dat geeft voldoening en daarmee plezier, het geeft bovendien anderen de mogelijkheid ervan te kunnen genieten. Daardoor kunnen nog generaties plezier beleven van de historie van het openbaar vervoer in Den Haag!

Nou, waar wacht u nog op?

Een email naar het algemene mailadres van het HOVM info@hovm.nl en u wordt uitgenodigd voor een kennismakingsgesprek, waarin u kunt vertellen waarom u graag bij het HOVM wilt komen werken en alles kunt vragen wat na het bekijken van deze website nog niet duidelijk geworden is.