Rondleidingen


Groepsrondleidingen
Wilt u meer weten over de historie van het openbaar vervoer in de regio Den Haag? Wat voor trams er sinds de 20-er jaren hebben gereden, het verschil tussen Buitenlijners en stadstrams en wilt u weten hoe een klassieke tram werkt?

Boek dan een groepsrondleiding bij ons museum. Onze enthousiaste rondleiders geven u uitleg over ons museumgebouw en de tramcollectie. Tijdens een rondleiding komen de unieke verhalen achter de topstukken van het museum echt tot leven!

Voor wie zijn rondleidingen in het Haags Openbaar Vervoer Museum interessant?
U kunt voor verschillende gelegenheden een rondleiding plannen, bijvoorbeeld voor familiefeestjes, verenigingen, bedrijfsuitjes of voor kleine gezelschappen. Kinderen zijn van harte welkom bij de rondleidingen!

Schoolgroepen
Ook voor schoolgroepen is het mogelijk om een rondleiding te boeken. De rondleiders passen het verhaal aan op de leeftijd van de leerlingen.

Groepsgrootte
Eén rondleider leidt maximaal 20 personen rond. Een rondleiding duurt één uur. Heeft u een groep groter dan 20 personen? U kunt ook meerdere rondleidingen tegelijkertijd boeken.

Prijzen
Een rondleiding kost € 100,00. Rondleidingen zijn ook te boeken in combinatie met één van onze arrangementen..

Reserveren
Een rondleiding dient minimaal twee weken van tevoren gereserveerd te worden. Indien op de door u gewenste datum geen rondleider beschikbaar is of er is een evenement in ons museum dan wordt met u een alternatieve datum afgestemd.

Rondleiding kunnen gedurende het gehele jaar worden geboekt, behoudens nieuwjaarsdag, eerste paasdag, eerste pinksterdag en eerste kerstdag.

Klik hier voor het reserveringsformulier.

Contact
Afdeling Reserveringen (ma-vr 8:30-17 uur)
E-mail: Klik