Locatieverhuur


Locatieverhuur


Feestje of partij? Bedrijfsvergadering? Of de jaarlijkse Nieuwjaarsviering?

Het Haags Openbaar Vervoer Museum is de perfecte locatie voor kleine en grote groepen. U kunt er vergaderen, feestvieren, met een historische tram meerijden, een rondleiding krijgen langs trams van soms meer dan honderd jaar oud! Een lunch of diner behoort ook tot de mogelijkheden. En zelfs trouwen kan in het museum, wij zijn een officiële trouwlocatie!

Mogelijkheden


De trams gaan naar buiten en u komt naar binnen. De sporen 10, 11 en 12 van de remise hebben diverse voorzieningen die ervoor zorgen dat er een grote feestzaal van gemaakt kan worden. Zo'n 500 bezoekers kunnen een plaatsje vinden.

Op de eerste verdieping hebben we een grote zaal, geschikt voor 150 personen. Als iedereen moet kunnen zitten, worden dat er 100. Het professionele restaurant kan voor die 100 bezoekers een heerlijk diner verzorgen!

De laatste jaren heel populair: workshop in de tram! Na een plenaire vergadering is er vaak behoefte om in kleine groepen door te vergaderen, om dan daarna weer gezamenlijk te evalueren. De kleine groepen kunnen terecht in onze trams, die als het ware voor de deur geparkeerd staan!

Voor meer details over alle mogelijkheden en het leggen van contact, klik hier.